om procura group
K/S ADMINISTRATION

Procura har siden 2009 varetaget forvaltning af kommanditselskaber (K/S'er). Vi forvalter K/S'er med ejendomme, vindmøller og solcelleanlæg samt faciliterer andre investeringer for vores kunder. 

Vi er i dag den 4. største forvalter af ejendomskommanditselskaber i Danmark med en markedsandel på 7%. Vi har et unikt forvaltningskoncept, der tilpasses den enkelte kunde, og som altid imødekommer dennes behov

Procura Management A/S har mere end 100 selskaber, 300 investorer samt aktiver for mere end 2 mia. kr. under administration.  

En omkostningsbevidst forretningstilgang gør, at vi kan tilbyde vores kunder en yderst kompetent og fleksibel administration til en transparent og konkurrencedygtig pris.

Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi ved, at vores kunders tilfredshed er vores største aktiv, og vi arbejder hele tiden på at skabe merværdi for vores kunder.

Læs mere > Læs mere >
SKATTESERVICE
tysk solenergi

Procura tilbyder forskellige skatteservices, der blandt andet indeholder gennemgang af de samlede tal til virksomhedsskatteregnskabet.

Vi tilbyder 3 varierede services, der passer til forskellige behov. Da vi yder skatteservice for mange kunder, anbefaler vi, at du tilmelder dig i god tid.

Better Energy udbyder investeringer i tyske solcelleanlæg i partnerselskabsform. Der lægges vægt på en konservativ tilgang til markedet, hvor grundighed i investeringsprocessen sikrer kvalietsprojekter for eksisterende og nye kunder.

Tysk solenergi repræsenterer en helt unik investeringsmulighed med et nærmest optimalt forhold mellem likviditetsbinding, risiko og afkast.

Læs mere > Læs mere >